Toast met whipped feta en geroosterde tomaten
Wat heb je nodig voor 3 toasts?
3 sneden witbrood (liefst zelf gesneden)
350 gram kerstomaten
3 tenen knoflook
een paar takjes tijm
5 el olijfolie
125 gram geitenkaas – op kamertemperatuur
125 gram mascarpone
3 el olijfolie
Fleur de Sel Le Saunier De Camargue
Bereiding
Verwarm de oven voor op 210 graden.
Snijd het brood in dikke sneden en leg weg. Doe in een ovenschaal de gewassen kerstomaatjes, fijngehakte knoflook, verse tijm en olijfolie. Breng op smaak met Fleur de Sel zout en peper. Doe de ovenschaal met tomaten en de sneden brood in de oven. Bak ongeveer 20 minuten, maar haal tussentijds wel je brood uit de oven wanneer deze lichtbruin kleurt.
Klop in een kom de geitenkaas en mascarpone samen, doe er olijfolie en meng door elkaar met een vork totdat het één geheel vormt.
Besmeer de toast met de whipped geitenkaas. Doe hier vervolgens de geroosterde tomaten overheen en eindig met een snuf Fleur de Sel.